«Lumea vine să mă asculte, nu ca să-mi vadă părul!»

24 august 2016 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Leo Iorga (51 de ani), diagnosticat în urmă cu patru ani cu cancer pulmonar, se simte mai bine, după tratamentul cu citostatice: ”Mi-a mai crescut podoaba capilară, însă lumea vine la spectacole ca să mă asculte, nu ca să-mi vadă părul”, ne-a spus el, încântat că acum poate renunța la eșarfă.

Dar el a avut parte și de o mare surpriză, căci, la un concert din Câmpia Turzii, s-a întâlnit cu bunul său prieten Gabriel Cotabiță (60 de ani): ”Aceasta a fost prima întâlnire pe care am avut-o după ce Gabriel a suferit, anul trecut, acel infarct care i-a pus viața în joc. Am avut concert duminică, iar revederea pot să spun că a fost foarte emoționantă. Ne-am îmbrățișat, am rămas surprinși amândoi pentru că nu știam că ne vom întâlni. El a cântat impecabil. Am avut  o discuție destul de scurtă, pentru că urma să intru pe scenă, însă a fost suficient să ne transmitem gândurile”, ne-a mai spus rocker-ul. 

Leo Iorga încă așteaptă clienți pentru vila lui de 250.000 de euro din Eforie Nord, pe care a scos-o la vânzare pentru a-și putea plăti un tratament revoluționar care îl poate vindeca de cancer. 

Mai multe