Luminiţa Anghel îşi pune silicoane la 46 de ani

30 ianuarie 2015 23:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Problemele par să nu se mai oprească pentru Luminița Anghel. Solista are necazuri financiare și duce un aprig război în instanță cu Angelica Constantin, mama naturală a fetiței pe care Luminița a luat-o dintr-un centru de plasament, acum cinci ani.

Luminița a luat-o dintr-un centru de plasament, acum cinci ani. Iată însă că după atâta suferință, artista a găsit răgaz să se gândească și la corpul ei și să-și facă planuri de înfrumusețare. Solista se gândeşte să slăbească şi să-şi pună silicoane, după cum a declarat la emisiunea „Refresh”, a Oanei Turcu, difuzată azi, de la 16.00, la Antena Stars.

„Când m-am văzut într-o fotografie, la plajă, mi-am spus eu mie că asta e nesimțire. În momentul în care slăbești e normal să ți se mai lase una, alta și să nu mai ai același tonus. Îmi doresc să-mi pun implanturi la un moment dat. Am peste 45 de ani și consider că pot să-mi fac o operație estetică de bun-simț. De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor, mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene”, mărturisește artista.

Mai multe