Luminiţa Anghel, luptă dură pentru fetiţa ei

12 septembrie 2014 18:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultimul an nu a fost tocmai uşor pentru Luminiţa Anghel. Mai ales de când a apărut în peisaj, mama naturală a Măriucăi, fetiţa pe care cântăreaţa o are în grijă.

Totul a început în urmă cu mai bine de cinci ani, atunci când solista a luat sub protecţia ei o fetiţă abandonată într-un centru de plasament.

După ani de absenţă şi lipsă de interes, mama biologică a micuţei, Angelica Constantin, a încercat să profite de faptul că Luminiţa Anghel este o persoană publică, pentru a o şantaja şi pentru a încerca să îi ia fetiţa.

Angelica Constantin şi-a abandonat copilul într-un centru de plasament, pe vremea când cea mică avea doi anişori, motivând că nu are mijloacele necesare pentru a o întreţine. Printr-o conjunctură a sorţii, micuţa Maria a ajuns în casa Luminiţei Anghel, cea care i-a fost ca o mamă până la vârsta de 8 ani.

''Am dus-o pe fetiţă într-un centru de plasament, pentru că nu aveam o condiţie materială bună. Fără să o abandonez. Tot ce se zice la adresa mea, e total aberant. Nu am nimic cu Luminiţa Anghel. Ea mi-a luat fetiţa pe bani. Totul a fost aranjat cu directoarea centrului de plasament. Între timp mi-am rezolvat probleme financiare şi am mers să îmi iau micuţa de acolo. Când am ajuns, directoarea nu mă lăsa să îmi văd fetiţa. Luminiţa o lua pe fetiţă când vroia ea.  Am dat-o pe fată, dar cu o condiţie. Până îmi revin cu banii, iar apoi să o iau înapoi.  Din cauza doamnei LuminIţa Anghel, mi-am pierdut copilul. M-am speriat, pentru că nu am născut-o pentru doamna Luminiţa. Eu îmi vizitam copilul, mă avea pe mine. Luminiţa Anghel e o traficantă de carne vie. Banii nu mă fac pe mine, eu îi fac pe ei. E copilul meu şi îl vreau înapoi. Mi-a luat copila pentru că ştia că sunt om de rând şi modest. Fetiţa mea mă iubea, numai Luminiţa i-a băgat prostii în cap de mine, îi zicea că sunt o nebună.'' a declarat Angelica Constantin, mama naturală a fetiţei, la emisiunea lui Măruţă, de la Pro Tv.

Mai multe