Luna şi scandalul sexual! Un manelist îşi terorizează fosta iubită

27 aprilie 2016 11:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au uitat momentele frumoase şi lunile în care s-au iubit! Dani Mocanu şi Elena, fosta lui iubită, sunt la cuţite. El îi ameninţă căsnicia pe care o are la Londra publicând poze comptomiţătoare cu ea goală, iar femeia a făcut plângere la poliţie ca să scape de presiunile la care este supusă.

O fi el cunoscut în lumea maneliştilor, dar este şi un bărbat de temut în relaţiile cu iubitele. Dani Mocanu le-a făcut probleme mari domnişoarelor care i-au trecut prin pat. Ultima lui victimă se numeşte Elena, o româncă stabilită în Anglia şi măritată cu un englez. Femeia a crezut în el şi a început o relaţie amoroasă în care s-a dedicat total. A acceptat să fie fotografiată în intimitate, iar acum plăteşte scump. Între timp s-a împăcat cu soţul englez cu care are o fetiţă şi vrea să-şi vadă de viaţa ei, însă cântăreţul o terorizează. El a dat publicităţii fotografii cu ea goală şi a povestit că este o prostituată pe care a cunoscut-o la Londra. Disperată că aceste dezvălui i-ar pune mariajul în pericol, femeia a luat atitudine şi a făcut plângere la poliţie împotriva manelistului. Doar că Dani Mocanu nu s-a speriat deloc, ci continuă să o ameninţe, ba chiar să-i trimită mesaje în care susţine că îi va face rău fetiţei de doi ani.

"Eu şi Dani am avut o relaţie de câteva luni în momentul în care căsnicia mea era pe butuci. L-am cunoscut la Londra. Între timp, am pus punct şi m-am împăcat cu soţul meu de dragul copilului nostru, dar el se pare că tot nu vrea să mă lase în pace. Când ne-am despărţit a făcut o criză de gelozie pentru că eram cu un alt bărbat şi de atunci au început problemele. Vreau să înceteze şi să-şi ceară scuze faţă de fetiţa mea. Să-şi vadă de familia lui, că are şi el doi copii. Nu credeam că poate ajunge până acolo încât să facă publice pozele cu mine goală şi să spună că sunt o femeie de moravuri uşoare. I-am făcut plângere la poliţie şi nu mă voi lăsa până nu va plăti pentru ce mi-a făcut", ne-a spus Elena.

Dani Mocanu nu i-a făcut probleme doar fostei iubite. Anul trecut, el i-a stricat relaţia Mădălinei Dumitriu, alias Beyonce de România, cu Ibrahim când a povestit la tv că tânăra i-a făcut avansuri în studioul lui de înregistrări. În urmă cu doar două luni, o altă bombă sexy i-a picat cu tronc. Atunci, manelistul a încercat să-şi facă o relaţie cu Simona Traşcă, însă blonda l-a refuzat categoric fiind la vremea aceea îndrăgostită de iubitul ei Vasy.     

Mai multe