“M-am gândit serios la subiectul ăsta!” Ce decizie a luat Manuela Hărăbor în legătură cu fiul ei

4 aprilie 2017 12:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebra actriţă care a devenit vedetă cu rolul din „Pădureanca” a devenit credincioasă după ce a descoperit că fiul ei, Andrei, este autist. Vedeta s-a dedicat Bisericii, a fost ajutată de fostul actor Dragoş Pâslaru, acum părintele Valerian dar şi de familia ei. Actriţa a povestit care este starea fiului ei acum şi cum a trecut peste toate problemele apărute de-a lungul timpului.

Actriţa care pe 1 aprilie a împlinit 49 de ani trece prin momente dificile. Vedeta a povestit despre fiul ei, despre cum a trecut peste ele şi cine o ajută. 

„Odată cu venirea pe lume a lui Andrei, fiul meu, şi mai ales din cauza problemelor de sănătate, la care medicii nu-mi dădeau nicio soluţie sau măcar o direcţie, Dumnezeu a început să-mi trimită în cale oameni care să mă lumieze, să-mi arate drumul de urmat şi să-mi ofere răspunsuri la întrebări. Atunci am înţeles că, de fapt, credinţa fără acceptarea tainelor bisericeşti şi fără sprijinul bisericii e ceva care e... şi nu e. E ceva care nu are ancoră”, a povestit actriţa pentru Formula As. 

Anul acesta, Andrei va împlini 27 de ani, însă în comportament e, asemena unui copil de 6-7 ani.

„Andrei s-a transformat într-un tânăr superb: e frumos, e drăgăstos, extraordinar de iubitor. Avem şansa de a fi găsit o terapeută foarte bună, pe Andreea, care e doar cu un an mai mare decât el şi la care eu ţin enorm, care lucrează cu el de vreo trei ani şi a început să-l determine să citească puţin, să scrie puţin şi să se gândească astfel încât să găsească soluţii la provocările pe care i le ridică ea prin întrebări. Extraordinar e că Andreea are o metodă prin care Andrei nu simte că face lecţii, i se pare că, dintr-o joacă, reuşeşte nişte lucruri minunate. Şi e grozav că, de fiecare dată, conştientizează când mai depăşeşte un prag”, a mai povestit vedeta. În plus, actriţa a fost întrebată ce va face când Andrei, fiul ei, va rămâne fără ea. “M-am gândit serios la subiectul ăsta, iar acum sunt liniştită, împăcată: fără să am vreun argument tangibil, trăiesc cu credinţa de nestrămutat că Dumnezeu, aşa cum l-a ajutat pe Andrei şi până acum, o să-l ajute cumva şi după ce nu voi mai fi eu, o să aibe grijă de el”, a mai spus vedeta.       

Mai multe