Mădălin Ionescu a asistat la nașterea fiicei sale: «Cristina a uluit toată echipa medicală!»

30 aprilie 2017 11:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu a născut, sâmbătă (29 aprilie), o fetiță sănătoasă. Mădălin Ionescu a devenit tătic pentru a treia oară, iar nerăbdător fiind să-și cunoască bebelușa, a asistat și el la naștere.

Momentul a fost unul copleșitor pentru prezentatorul tv. Deși este „călit” în ceea ce privește astfel de experiențe, el mai având doi copii din prima căsătorie, Mădălin Ionescu a fost complet surprins de un lucru.

Proaspătul părinte a povestit pe profilul personal de Facebook cum a decus nașterea. „Comorile mele... A fost o noapte intensă! Am asistat la naștere... Am trăit fiecare clipă cu o emoție uriașă... Momentul este irepetbil! Cristina a fost atât de calmă, încât a uluit toată echipa medicală! Petra s-a născut cu o pace și cu o voință inimaginabile! 3,780 kilograme și 56 de cm! Extrem de fericit, copleșit și cu o nouă perspectivă asupra vieții! Vă îmbbrățișăm”, a scris Mădălin Ionescu.

Prezentatorul a însoțit declarația cu o fotografie emoționantă cu Cristina și Petra, direct de pe patul din maternitate. 

Mai multe