Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Unde îi puteți vedea noua emisiune

17 februarie 2021 9:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o pauză destul de lungă de la lumea televiziunii, Mădălin Ionescu, fosta vedetă a postului Kanal D, se întoarce pe micul ecran. Acesta va avea pe din nou pe mâini propria emisiune.

Show-ul “Mădălin Ionescu Show” va fi difuzată de luni până joi, în intervalul 22:00 – 24:00, la Metropola TV. “Mădălin Ionescu Show” este o emisiune cu atitudine, care va prezenta poveștile ce merită a fi spuse, ale unor oameni cunoscuți sau, de ce nu, complet necunoscuți, acoperind o paletă largă de domenii de interes din actualitatea socială și de interes a zilei, anunță paginademedia.ro.

Prima reîntâlnire cu Mădălin Ionescu va avea loc luni, 22 februarie, de la ora 22:00, iar din această săptămână emisiunile Metropola TV vor putea fi urmărite la nivel național.

Mădălin Ionescu a intrat în presă în 1995, ca editorialist al unor publicaţii importante precum “Cotidianul” și “România Liberă”. În televiziune a debutat la Realitatea TV, ca prezentator de știri și realizator al emisiunii “Adevărul din spatele adevărului”. A prezentat “Miezul problemei” la Național TV, apoi “Acces Direct” la Antena 1. În 2015, Radar de Media i-a acordat premiul pentru cea mai sexy vedetă masculină. Din 2010, Mădălin Ionescu s-a aflat la Kanal D, unde a prezentat inițial emisiunea “Drept la țintă”, apoi ”WowBiz”. În ultimii trei ani, Mădălin s-a dedicat familiei și proiectelor personale, devenind realizator de talk-show-uri online pe pagina lui de Facebook.

Mai multe