Mădălin Ionescu şi Cornel Păsat au trecut la scutece

20 august 2018 17:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Joacă diverse roluri ca să-și adoarmă prințesa. Mădălin Ionescu (47 de ani) este fascinat de mezina familiei, Petra, care deja a împlinit un anișor. Micuța este răsfățată atât de părinți, cât și de cei doi frați ai săi, mai ceva ca o prințesă, fiind îmbrăcată în rochițe superbe și jucându-se cu cele mai frumoase jucării.

Mădălin a luat chiar și o pauză de la televiziune, după 16 ani de muncă, pentru a sta cât mai mult cu Petra, pozele cu ei doi, de pe conturile sociale, făcând deliciul fanilor. Recent, el și-a pus pe cap un turban roz, din dantelă, și a interpretat personaje din povești, până când fiica lui a adormit. El și soția Cristina Șișcanu o iau peste tot pe Petra, indiferent că este vorba de vacanțe,  evenimente mondene sau shopping. 

Ce drăgălaș este bebelușul lui Păsat

Cornel Păsat  (45 de ani) a devenit  tătic de băiat, luna trecută,  eveniment care l-a schimbat enorm, fiind acum cu mult mai responsabil chiar și în trafic: ”Când am copilul în mașină nu mai intru în depășiri, nu mai circul cu viteză, stau cumințel la volan. Nu este ușor să fii tătic, însă e frumos. Aș vrea să țin timpul în loc, să rămână cât mai mult timp bebeluș, este un sentiment nemaipomenit să îl ținem în brațe”, a povestit artistul, la Antena 1.

Bianca își laudă soțul: ”Cornel mă ajută la toate, la încălzit biberoanele, la schimbatul scutecelor, dar și la cumpărături”. Celebrul dansator e tare mândru de primul lui moștenitor, Dryas, postând pe contul de Facebook fotografii amuzante. 

Mai multe