Mădălin Voicu a divorţat de Carmen Olteanu! Tumultuoasa viaţă amoroasă a politicianului

25 octombrie 2017 11:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Discreţia îl caracterizează pe Mădălin Voicu atunci când vine vorba de viaţa lui amoroasă. Politicianul a făcut recent o mărturisire surpinzătoare legată de pictoriţa Carmen Olteanu. Fostul deputat a declarat că s-a despărţit de cea de-a doua soţie, femeia care i-a dăruit doi copii, şi că în prezent se iubeşte cu altcineva. Cei doi se căsătoriseră în mare secret în vara lui 2015, iar separarea s-a produs fără prea mare tam-tam.

Mădălin Voicu (65 ani) iubeşte din nou, dar nu pe pictoriţa Carmen Olteanu (37 de ani) pentru care a divorţat în 2010 de prima soţie, Adriana. Politicianul, care în prezent ocupă fotoliul de secretar de stat la Ministerul Culturii, s-a derspărţit şi de cea de-a doua nevast[ şi trăieşte lângă o altă femeie. El a făcut mărturisiri despre perioada delicată prin care a trecut la emisiunea "Agenţia Vip", unde şi-a deschis sufletul în faţa lui Cristian Brancu. 

"Eu sunt un bărbat care mi-am ales, cel puţin în ultimul an, o anumită cale. M-am despărţit de Carmen. Copiii îi văd cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână, în funcţie de programul lor şi al meu. Trăiesc lângă o femeie pe care o respect, care mă iubeşte şi nu neapărat mă apreciază, ci mă înţelege, că până la urmă asta este toată chestia. Probabil în timp, rănile pe care le-am suferit tot în timp, se vor vindeca. Ştii cum cred eu că oamenii trebuie să-şi facă de cap? Trebuie să pună punct unor lucruri care au fost malefice şi să purceadă către lucruri pozitive. La mine, s-a stricat conturul la desen, iar eu îmi găsesc alt contur. Acum desenul e frumos, e cu roz şi cu ornamente, gustos cu sos. Eu nu mă pot schimba. Am simţit că sunt luat uşor de cap", a spus el la Antena Stars. 

Politicianul s-a căsătorit cu pictoriţa Carmen Olteanu, în 2015. Nunta a avut loc în mare secret, deşi cei doi formau un cuplu de 14 ani. Mădălin Vociu şi Carmen Olteanu au împreună doi băieţi. "Ştefan este la şcoală în clasa a doua, iar Ioan, în grupa mare la grădiniţă. Ăştia mici mă ţin într-un tonus, care îmi face bine. Îi iubesc pe toţi copiii extraordinar de mult şi ei mă iubesc, în special ăştia mici pentru că mă văd mai des cu ei", a completat politicianul. Fostul deputat de etnie rromă a mai fost căsătorit cu Adriana şi mai are trei copii, Mădălin jr., Bogdan şi Ioana.

Mai multe