Mădălina, ce-ai pierdut! În ce lux se lăfăie iubita lui Philipp Plein

11 octombrie 2016 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lux orbitor, maşini de milioane de euro, vile pe tot globul, avion personal şi lista poate continua la nesfârşit. Andreea Sasu a dat lovitura de când a devenit iubita lui Philipp Plein. Românca trăieşte într-un lux cum nici în filme nu vezi, iar designerul german e îndrăgostit până peste cap de ea şi-i face toate poftele.

Cunoscutul designer Philipp Plein (38 de ani) are o afinitate pentru românce. După scurta relație pe care a avut-o cu Mădălina Ghenea (27 de ani), Plein a trecut la o altă brunetă sexy, tot de pe plaiurile noastre mioritice. Este vorba despre Andreea Sasu, o tânără de 26 de ani, care a defilat pentru creatorul de modă.

Românca e pe cale să bată un record, având în vedere că amorezii mai au puţin şi fac jumătate de an de relaţie. De când e cu Plein, Andreea trăieşte mai ceva ca o prinţesă. Germanul o plimbă peste tot în lume şi o răsfaţă cu vacanţe şi haine scumpe.

Tot el are grijă să posteze zi de zi pe Instagram imagini din vila luxoasă pe care o are la Cannes şi în care a investit milioane de euro. La "Jungle du Roi" este casa de vacanță a designerului. Proprietatea a fost ridicată pe terenul pe care în trecut a fost o adevărată junglă, de unde și numele vilei.

Dar mai bine să vedem în imaginile de mai jos cum arată palatul supranumit de designer “La jungle de Roi”

S-a iubit cu Mădălina Ghenea o lună, o săptămână și o zi

38 de zile a durat iubirea! În tot acest timp, Mădălina Ghenea s-a logodit cu designerul Phillip Plein și și-a tatuat și numele acestuia pe gât. Relația scurtă și furtunoasă dintre cei doi s-a oprit brusc, iar creatorul de modă pare să schimbe femeile ca pe șosete. S-a întors pentru o perioadă la fosta lui iubită, iar acum pare mai îndrăgostit ca niciodată de focoasa Andreea Sasu.

Mai multe