Mădălina Drăghici s-a îngrăşat 2 kg într-un weekend la Paris

1 mai 2010 14:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Partenera lui Radu Vâlcan într-un serial ce va începe din toamnă la Acasă TV, manechinul Mădălina Drăghici s-a întors la Paris. De data aceasta doar în vizită, pentru un weekend, pentru că “i se făcuse dor”.

Mădălina a stat cu lunile la Paris, cu ceva ani în urmă, pentru prezentările de modă al căror manechin era. O leagă multe amintiri atât de oraş, cât şi de oameni.

"Le-am făcut o vizită inopinată colaboratorilor de la agenţia de modele. S-au bucurat mult, au fost surprinşi de noul meu look, am luat masa împreună şi am povestit", mărturiseşte Mădălina.

În rest, s-a plimbat mult, cu prietenii, chiar dacă vremea nu a fost una foarte plăcută.

"Am vizitat obiectivele turistice, dar şi marile centre comerciale, pentru cumpărături. Dar a fost o vreme ciudată, am avut parte de soare, vijelie, ploaie şi grindină".

A stat doar trei zile, însă a reuşit să pună pe ea două kilograme.

Nu a fost o problemă, pentru că rolul din viitoarea producţie îi cerea asta.

"Pentru personajul meu trebuia să mă îngraş puţin, aşa că, la Paris, nu m-am abţinut de la nimic. Am mâncat de la specialităţi de ciocolată, trufe, praline, până la foie gras, brânzeturi, am încercat toate delicatesele culinare, şi acum îmi plouă-n gură când mă gândesc. Sunt de părere că niciun sacrificiu nu e prea mare pentru această meserie, prima schimbare importantă a fost să mă vopsesc blondă", mai spune Mădălina Drăghici.

Mai multe