Mădălina Ghenea, ce îți face iubitul pe sub fustă?

18 iulie 2016 19:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea pare mai fericită ca oricând! Românca a fost prezentă recent la Festivalul de film de la Ischia (Italia), unde până nu de mult stătea la braţul actorului scoţian Gerard Butler. De data aceasta, olteanca a petrecut alături de ultima cucerire, Matei Stratan. Cei doi s-au plimbat pe străzile din Ischia, loc de care o leagă amintiri cu fostul.

Mădălina (27 de ani) nu prea are timp să sufere din dragoste şi asta pentru că ea e veşnic îndrăgostită. De data aceasta, românca cu forme fără cusur se iubeşte cu Matei Stratan (32 de ani), fiul unui doctor cu o avere impresionantă din Iaşi. Prezentă la Festivalul de film de la Ischia, actriţa a profitat de ocazie ca să petreacă şi o mică vacanţă alături de Matei. Cei doi amorezi au făcut paradă de gesturi tandre pe străzile din Ischia, amintindu-ne parcă de fotografiile de odinioară în care zâmbea alături de mult mai celebrul Gerard Butler (46 de ani). Ce-i drept, scoţianul a pus ochii pe românca noastră la acelaşi festival, în 2011, ba mai mult şi anul acesta a fost prezent, însă alături de iubita Morgan Brown. 

Mădălina nu a avut timp însă să suspine şi nici să rememoreze clipele petrecute cu Butler, pentru că a fost prea ocupată cu gura lui Matei. Îmbrăcată într-o rochiţă de un alb imaculat, care se asorta de minune cu cămaşa ieşeanului, frumoasa româncă nu l-a scăpat din ochi nici o clipă. Cei doi s-au ţinut de mână pe străzi, au râs, s-au îmbrăţişat şi chiar pipăit pe balconul hotelului în care erau cazaţi. 

Tatăl lui Mihai are o avere  de 300 de milioane de euro

Matei Stratan e fiul afaceristului ieşean Dan Stratan, cu o avere estimată la 300 de milioane de euro şi care deţine proprietăţi de lux în Londra, Toscana, Bucureşti şi Iaşi. Stratan senior mai are şi un iaht de 8 milioane de euro, ancorat în Grecia. În trecut, Matei Stratan s-a mai iubit cu actriţa Laura Cosoi, antenista Andreea Joiţa şi designerul Mădălina Dorobanţu.

Mai multe