Mădălina Ghenea, complet goală în piscină! Îl "fierbe" pe Philipp?

19 aprilie 2016 14:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea pare că nu s-a obişnuit cu ideea că l-a pierdut pe Philipp Plein şi încearcă prin diferite metode să-i atragă atenţia. Dacă celebrul designer a şters toate imaginile şi filmuleţele care îi aminteau că olteanca i-a trecut prin pat, actriţa a preferat să păstreze pe contul de socializare dovezile dragostei lor.

Mădălina încă se laudă cu relaţia de doar o lună pe care a avut-o cu Philipp Plein. Cei doi au trăit intens şi au fost nedespărţiţi în toată această perioadă, însă ceva a intervenit între ei şi a dus la destrămarea cuplului. Imediat după ceartă, designerul a trecut-o pe Mădălina la capitolul "foste" şi a scos toate imaginile în care ea apărea la braţul lui. Nu la fel a procedat şi Mădălina.

Ea a preferat să mai lase fotografiile, ba chiar s-a pozat într-o ipostază de infarct, vrând parcă să-i arate lui Philipp Plein ce a pierdut. Ea apare goală complet în piscină, într-o imagine pe care a publicat-o pe acelaşi cont de socializare. Ipostaza nu îi este deloc străină lui Philipp Plein care cu  o săptămână în urmă era fotografiată doar într-o pereche de bikini minusculi în baia casei designerului din New York.   

Mai multe