Mădălina Ghenea e ''topită'' după noul iubit! Ce poze a publicat cu el

16 iunie 2016 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea (27 de ani) sare din relație în relație. După ce s-a iubit furtunos cu designerul german, Philipp Plein, timp de 2 luni, se pare că bruneta și-a găsit repede alinarea în brațele altui bărbat.

După o perioadă agitată în viața ei, Mădălina Ghenea a găsit, în sfârșit, elixirul fericirii. Bruneta pare mai îndrăgostită ca oricând de noul ei iubit, alături de care se afișează cu mare mândrie. Deși încă nu i-a dezvăluit identitatea, românca a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii din timpul vacanței petrecute în Grecia.

Mădălina preferă să păstreze misterul în privința bărbatului care i-a cucerit inima. Din pozele arătate fanilor virtuali, aceasta dezvăluie doar mici indicii referitor la omul care o face fericită acum.

''Vă iubesc pe toți. Fericită", a scris Ghenea în dreptul fotografiilor din Grecia.

Mădălina Ghenea s-a despărțit recent de Philipp Plein, cu care a avut o relație tumultoasă de doar două luni. Deși inițial se împăcase cu fosta iubită, rusoaica Oksana, cunoscutul designer Philipp Plein a trecut la o altă brunetă sexy, tot de pe plaiurile noastre mioritice. Este vorba despre Andreea Sasu, o tânără de 26 de ani, pe care creatorul de modă a pus ochii de când era într-o relație cu Ghenea. 

Mai multe