Mădălina Ghenea, goală în cadă cu Philipp Plein!

14 aprilie 2016 15:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relaţia Mădălinei Ghneea cu Philipp Plein se derulează sub ochii tuturor cu lux de amănunte. Designerul neamţ, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, îşi fotografiază iubita în iposteze fierbinţi cu care îşi incită fanii de pe reţelele de socializare. La fel de îndrăzneaţă a devenit şi actriţa, care până nu demult îşi trăia poveştile de iubire departe de ochii curioşilor.

Nu trece zi în care Mădălina Ghnea să nu arate tuturor cât de mult se iubeşte cu Philipp Plein. Cei doi formează un cuplu de doar câteva luni, însă povestea lor fierbinte pare o telenovelă, la care admiratorii celor doi sunt invitaţi să ia parte pe conturile lor de socializare. O imagine din intimitatea celor doi a fost publicată recent pe Instagram.

În timp ce Mădălina s-a ruşinat de apariţia ei nud în cadă şi a şters ulterior fotografia, designerul nu s-a sinchisit să face acelaşi gest, fanii oltencei putând să o admire în toată splendoarea ei. De când sunt împreună Mădălina Şi Philipp sunt nedespărţiţi. Cei doi sunt într*o vacanţă continuă, în care românca îl urmează pas cu pas.       

Mai multe