Mădălina Ghenea, goală în piscină cu doi bărbaţi | VIDEO

14 aprilie 2015 10:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a fost protagonista unor scene fierbinţi de sex în serialul "Borgia', Mădălina Ghenea le oferă din nou admiratorilor un adevărat spectacol erotic. Actriţa a fost distribuită în cea mai nouă peliculă a regizorului italian Paolo Sorrentino, "Tinereţe". Olteanca apre goală-puşcă în piscină alături de doi bărbaţi care nu îşi pot luat ochii de la ea.

Deşi până la lansarea filmului mai sunt câteva săptămâni, premiera având loc în luna mai, cinefilii se pot delecta cu imagini din trailerul lansat de curând. În câteva imagini, Mădălina este admirată de cei doi bărbaţi mai în vârstă care îi privesc fiecare centimetru de piele lăsat descoperit.

În timp ce olteanca face baie, goală în piscina unui hotel din Alpi, unde se petrece acţiunea filmului, Fred (Michael Caine) şi Mick (Harvey Keitel) o admiră din partea opusă a bazinului de înot, discutând între ei.

În această producţie, Mădălina Ghenea joacă rolul unei câştigătoare a titlului de Miss Universe. Nici nu este de mirare că a fost distribuită în acest rol, olteanca fiind obişnuită cu defilările pe podium şi cu tilurile de frumuseţe. Din distribuţie mai fac parte Rachel Weisz, Jane Fonda, Paul Dano şi Harvey Keitel. 

Mai multe