Mădălina Ghenea, gravidă în 8 luni: "Mă gândeam că pierd sarcina!"

3 martie 2017 8:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

După modelul Anna Lesko, Mădălina Ghenea a reuşit să ţină ascunsă o sarcină opt luni. Focoasa olteancă a aruncat bomba cu o zi în urmă când a pozat cu burtica proeminentă pe coperţile a două reviste, printre care una românească. În publicaţia italiană, Gioia, actriţa a povestit prin ce a trecut în primele luni după ce a aflat că este însărcinată şi cum a trecut prin emoţii mari crezând că va pierde sarcina.

Mădălina Ghenea va deveni mămică de fetiţă luna viitoare, iar sarcina o face să strălucească la propriu. Fericită şi împlinită, actriţa a povestit pentru revista "Gioaia" că are o listă lungă de nume la care s-a gândit pentru fetiţa pe care o poartă în pântece, dar nu este singura care va decide cum o va striga pe micuţă. Iubitul ei, Mmatei Stratan, părinţii lui şi ai oltencei vor fi şi ei consultaţi în acest sens. Chiar dacă acum se simte perfect, Mădălina a povestit că nu a fost atât de bine în primul trimestru de sarcină.

"Primele luni au fost mai dificile. Am ajuns la spital, mă gândeam că o să pierd sarcina. (...) Acum nu aştept decât momentul în care o voi strânge pe fiica mea în braţe şi nu îi voi mai da drumul. Dar mă gândesc că mama nu a greşit. A avut încredere în mine după doar 14 ani petrecuţi împreună, mi-a oferit ceea ce şi eu vreau să îi dăruiesc fetiţei mele: multă iubire, o educaţie solidă, o prietenie strânsă, rădăcini puternice, un loc unde mă puteam întoarce oricând şi mă simţeam în siguranţă", a spus vedeta pentru revista "Gioia" pe a cărei copertă a pozat .  

Mai multe