Mădălina Ghenea i-a "furat" trăsăturile Sophiei Loren

24 decembrie 2015 10:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu degeaba au comparat-o italienii pe olteanca noastră cu celebra Sophia Loren. Mădălina Ghenea pare copia fidelă a actriţei, iar ultimele imagini publicate de româncă pe reţele sociale vin să-i convingă pe fanii vedetei de acest lucru.

Mădălina Ghenea are "farmecul mediteranean al Sophiei Loren" şi "privirea magnetică a Angelinei Jolie", notau în urmă cu trei ani jurnaliştii italieni după ce analizau în detaliu fotografiile româncei.

Mădălina Ghenea şi-a făcut singură renumele de astăzi. La 14 ani, ea a plecat din Slatina doar cu paşaportul şi cu o hartă în buzunar. Olteanca a urcat în primul tren cu destinaţia Milano. Deşi mulţi o compară cu Sophia Loren, românca nu crede despre ea că este frumoasă. 

Ghenea spune despre ea că este doar o persoană care ştie să-şi ascundă imperfecţiunile. Pe lista de cuceriri amoroase a actriţei figurează numai bărbaţi celebri. Leonardo DiCaprio sau Gerald Butler, sunt doar două dintre nume.

În ultima vreme s-a zvonit depre Mădălina Ghenea că este într-o relaţie cu Cristiano Ronaldo. O presupusă poveste de iubire pe care o trăiesc cei doi s-ar fi înfiripat după ce frumoasa olteancă a apărut în reclama care promovează noul parfum al fotbalistului portughez.

Mai multe