Mădălina Ghenea, părăsită pentru o femeie cu doi copii

25 aprilie 2016 8:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu are noroc în dragoste şi o recunoaşte şi ea! Mădălina Ghenea s-a fript cu Philipp Plein şi acum suflă şi în iaurt. Frumoasa româncă nu mai pare dispusă să intre într-o relaţie amoroasă, cel puţin pentru moment. Celebrul designer cu care actriţa s-a iubit pătimaş o lună s-a întors la fosta iubită, rusoaica Oksana Zagumennova.

Mădălina Ghenea (27 de ani) nu a reuşit să-l ţină lângă ea pe Philipp Plein mai mult de 38 de zile. Cei doi păreau că se iubesc nebuneşte, ba chiar şi-au făcut planuri pe termen lung şi şi-au tatuat reciproc numele. Din păcate pentru actriţă, designerului i s-a făcut dor de fosta lui iubită de care se despărţise în luna febriarie a acestui an şi după ce a contactat-o au început necazurile în relaţia cu Mădălina.

La scurt timp de la acest incident, cei doi s-au despărţit. Philipp Plein (38 de ani) a rămas la New York, iar Mădălina a venit pentru două zile în România. Designerul a lăsat să se înţeleagă că nu mai există nicio şansă de împăcare.

A publicat poze cu Oksana Zagumennova pe care  a invuitat-o la reşedinţa lui din Cannes, acolo unde a petrescut paştele cateloc cu Mădălina.

Cine este iubita lui Philipp Plein

Oksana Zagumennova este o brunetă focoasă, care locuieşte la Moscova. Philipp Plein a început o relaţie cu ea în urmă cu aproape trei ani. Rusoaica se pare că l-a convins nu doar cu formele ei apetisante, ci i-a demonstrat că este şi o mamă bună.

Ea are doi copii, o fetiţă şi un băiat, pe care îi iubeşte nespus. Acest lucru se pare că a cântărit mult în ochii lui Philipp Plein, care este şi el tatăl unui băieţel, Romeo Prince. Copilul este rodul dragostei dintre designer şi modelul brazilian Fernanda Rigon.

Mai multe