Mădălina Ghenea s-a externat la fel cum a născut: în mare secret!

7 aprilie 2017 11:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Naşterea fetiţei Mădălinei Ghenea şi a lui Matei Stratan s-a produs duminica trecută, în mare secret, iar joi noaptea actriţa şi-a scos copilul din maternitate la fel de discret. Proaspăta mămică a ales să-şi facă formele de externare şi să părăsească clinica noaptea, pe întuneric, pentru a se feri de aparatele de fotografiat sau de camerele de luat vederi, care o aşteptau la ieşire.

Mădălina Ghenea s-a externat noaptea trecută de la clinica la care a adus-o pe lume pe fetiţa ei. Potrivit unor imagini surprinse de Antena Stars, actriţa a fost luată de şoferul personal şi a stat pe bancheta din spate a maşinii. În tot acest timp, actriţa şi-a ţinut bebeluşul strâns la piept şi l-a protejat de ochii curioşilor.

Încercănată, Mădălina Ghenea nu se mai odihneşte ca înainte, dar este extrem de fericită. La câteva zile de când s-a aflat că a devenit mămică, vedeta a declarat că a plâns de fericire, iar iubitul ei, Matei Stratan, a fost copleşit de emoţii. Şatena nu a avut o naştere lipsită de emoţii. După un travaliu chinuitor de 10 ore, medicii au decis că este mai bine pentru ea şi copil să intre în sala de operaţii pentru a naşte din cezariană.  

Mai multe