Mădălina Ghenea şi-a expus la plajă fundul sexy. Priveliştea surprinsă de paparazzi îţi taie răsuflarea VIDEO EXCLUSIV

13 iulie 2015 23:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată Italia e cu ochii numai după “bombeul” Mădălinei Ghenea, după ce românca a făcut furori cu formele ei în filmul “Youth”. Recent, bruneta a fost pândită de paparazzi la plajă, iar pozele surprinse îţi taie răsuflarea.

Pe 20 mai, la Festivalul de Film de la Cannes, Mădălina Ghenea (26 de ani) a intrat în lumea bună a cinematografiei mondiale, odată cu premiera peliculei “Youth”. Chiar dacă în film are mai mult un rol decorativ, producătorii au pus-o în prim-plan pe afiş, evident, fără haine.

Aşadar, fundul Mădălinei a făcut înconjurul lumii, iar acum paparazzi o pozează mai mult de la spate decât din faţă. Aşa s-a întâmplat recent în Italia, pe o plajă din Ischia, unde olteanca noastră s-a relaxat într-o rochiţă sumară, care-i lăsa fesele descoperite. Ea a fost prezentă în insula Ischia, situată la 30 de kilometri de Napoli, la evenimentul “Summer Hottest Film Festival”, care are loc în perioada 11-19 iulie.

Apare goală în film

În pelicula “Youth”, regizată de italianul Paolo Sorrentino, Mădălina Ghenea are rol de Miss Univers și joacă alături de nume grele ale cinematografiei: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz şi Jane Fonda. Românca apare în scene nud artistice, iar pe afiș își arată fundul perfect, cu care și-a cucerit iubiții celebri, printre care Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Michael Fassbender.

Mai multe