Mădălina Ghenea şi-a scos tatuajele de pe degete care îi aminteau de Philipp Plein

13 mai 2016 9:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea a şters orice urmă a relaţiei cu Philipp Plein. După ce şi-a făcut curat pe contul de socializare, de unde au dispărut imaginile fierbinţi cu cei doi, actriţa a ajuns la o clinică din America de unde a plecat fără cele trei tatuaje pe care le avea din relaţia cu designerul.

Mădălina Gheneea a renunţat nu doar la numele creatorului de modă pe care şi-l desenase pe gât, ci şi la celelalte două tatuaje pe care le avea pe inelar şi arătător.

Chiar dacă Mădălina a luat această decizie şi este extrem de fericită, Philipp încă mai poartă crucea pe care şi-a desenat-o pe inelar, semn că nu s-a grăbit să ajungă să o scoată.

Dacă atunci când şi-a făcut desenele a chemat pe cineva acasă pentru această operaţiune, nu la fel a procedat şi acum pentru îndepărtarea tatuajelor Din motive numai de el ştiute, Philipp Plein mai are încă desenele pe care le-a făcut în relaţia cu Mădălina.

Tatuajul poate fi o experienţă destul de dureroasă mai ales dacă pielea este mai sensibilă şi daca pragul de durere pe care o persoană o poate suporta este destul de scăzut. Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje sunt, în general, zonele osoase, cele fără grăsime sau muşchi.

Mai multe