Mădălina Ghenea şi iubita lui Philipp Plein, în acelaşi hotel!

29 mai 2016 13:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Umbrele trecutului încă o mai urmăresc pe Mădălina Ghenea. După ce s-a iubit pătimaş cu designerul Philipp Plein şi a terminat relaţia printr-o separare durerosă, actriţa nu scapă aşa uşor de amintirile cu el. Recent, românca s-a cazat într-un hotel de pe Riviera Franceză şi a avut ulterior surpriză că şi actuala iubită a designerului s-a aflat în acelaşi loc, câteva zile mai târziu.

Face ce face şi revine în locuri care îi aduc aminte de fostul iubit. Mădălina Ghenea a făcut furori la Cannes în urmă cu şase zile, dar şi acum o lună şi jumătate când Philipp Plein o plimba în cele mai exclusiviste cluburi şi restaurante şi o răsfăţa la reşedinţa lui de lux. Întâmplarea a făcut ca românca să fie invitată la Festivalul de Film de la Cannes , unde nu avea cum să treacă neobservată. Frumoasa româncă s-a cazat la un hotel de pe Costa de Azur, ba chiar s-a fotografiat alături de o fetiţă în timp ce trecea prin restaurant.

Coincidenţă sau nu la doar câteva zile distanţă, designerul Philipp Plein şi iubita lui, Oksana Zagumennova, bruneta pentru care i-a dat papucii Mădălinei, s-au aflat şi ei în acelaşi hotel.

Rusoaica s-a fotografiat pe treptele hotelului, dar şi în curtea spaţioasă înconjurată de vegetaţie luxuriantă la braţul celebrului său iubit.  

    

Mai multe