Mădălina Ghenea şi iubitul ei au trecut la un nou nivel al relaţiei. Cum s-au pozat

6 septembrie 2016 12:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Radiază! Mădălina Ghenea (28 de ani) nu-şi mai încape în piele de fericire de când l-a cunoscut pe Matei Stratan, fiul unui înstărit doctor din Iaşi.

Nu-şi mai ascunde de mult timp relaţia de ochii lumii, aşa că profilul ei e împânzit de fotografii în care apare alături de Matei. Ştim încă de la începutul relaţiei că Mădălina adoră ca acesta să-i cânte la pian. Drept dovadă, stau înregistrările postate de vedetă pe Internet.

Mădălina a postat recent o fotografie în care pare că învaţă să cânte la pian, iar profesorul e nimeni altul decât iubitul ei. Îmbrăcată într-o rochie de gală, extrem de sexy, Mădălina stă lângă Matei şi urmează cu atenţie instrucţiunile. Nu ştim ce-a ieşit, dar un lucru e cert: cei doi sunt nedespărţiţi, iar Mădălina pare mai îndrăgostită ca oricând.

Cine e Matei Stratan

Matei Stratan (29 de ani) e fiul magnatulului ieşean Dan Stratan. Familia lui are o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi,  Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

În trecut, Matei s-a mai iubit cu actriţa Laura Cosoi, antenista Andreea Joiţa şi designerul Mădălina Dorobanţu.

Mai multe