Mădălina Ghenea va muri de ciudă! Philipp Plein a revenit la fosta iubită

24 aprilie 2016 18:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lanțul de iubire dintre Mădălina Ghenea (27 de ani) și iubitul ei, designerul Philipp Plein (38 de ani), s-a rupt după doar câteva săptămâni de relație. Deși povestea lor de dragoste a debutat cu pasiune. s-a încheiat subit în urmă cu o săptămână. Se pare că designerul nu suferă după Mădălina, mai ales că el s-a întors în brațele fostei iubite, Oxana, de care se despărțise în luna februarie a acestui an, după o relație de 2 ani.

Mădălina Ghenea și Philipp Plein s-au despărțit în urmă cu aproximativ o săptămână. La scurt timp, neamțul a şters, de pe reţelele de socializare, orice urmă a relaţiei cu românca.

Lui Philipp Plein nu prea îi pasă de suferința provocată Mădălinei, motiv pentru care nu a avut nicio reținere în a se afișa pe rețelele de socializare cu cea pe care a înlocuit-o pe Ghenea, și anume fosta lui iubită, Oxana. Din fotografiile publicate pe contul personal de Instagram, Philipp Plein se simte excelent în prezența noii sale partenere, alături de care a luat cina împreună cu prietenii apropiați, într-un restaurant.

Și-a dus iubita în Franța

În aceste momente, Philipp Plein se distrează cu Oxana în Franța, la Saint Tropez.

Mai multe