Mădălina Pamfile îl ţine la secret pe tatăl fetiţei. Ce poză a publicat cu el

27 septembrie 2018 10:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost petrecere mare în familia Mădălinei Pamfile, care în urmă cu o săptămână şi-a creştinat fetiţa pe care a adus-o pe lume în Spania. Vedeta a născut natural în ţara în acre locuieşte şi tatăl copilului ei, un bărbat despre care fosta vedetă Playboy nu este darnică cu detalii. Ea a publicat o imagine în care iubitul îşi ţine în braţe fetiţa, dar a preferat să nu-i deyvăluie chipul.

Viaţa Mădălinei Pamfile poate fi oricând subiectul unei telenovele. Supranumită “eleva lui Radu Mazăre”, datorită relaţiei cu ex-primarul Constanţei, bruneta de 25 de ani a deveni mămică de fetiţă pe 9 iulie, iar în urmă cu o săptămână a chefuit de zor la petrecerea de creştinare a Sophiei, moment în care l-a surprins într-o imagine şi pe tatăl fetiţei ei. Discretă, însă Mădălina a decupat fotografia în aşa fel încât chipul iubitului ei nu poate fi văzut în întregime.

Mădălina Pamfile are un divorț la activ, după ce s-a separat de Alin Bruno, în octombrie 2017. În acel moment, bruneta era deja gravidă cu un alt bărbat, cu care s-a afișat pe rețelele sociale în ianuarie 2018, preferând să-i nu-i dezvăluie identitatea. 

Mai multe