Mădălina Pamfile s-a afişat cu noul iubit la munte!

21 ianuarie 2018 10:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu mai suferă după divorţ! Mădălina Pamfile (25 de ani), protejata lui Radu Mazăre, aşa cum este ea cunoscută în showbiz, se distrează la braţul noului iubit. Bruneta s-a despărţit de afaceristul timişorean Alin Bruno la mijlocul lunii octombrie a anului 2017, dar asta nu înseamnă că s-a închis în casă, ci chiar a început o nouă relaţie. Imagini cu ea şi noul iubit au apărut chiar pe contul de socializare al fostei asistente tv.

Mădălina Pamfile are o viaţă zbucimată pe care şi-o trăieşte după propriile ei reguli. Bruneta care în trecut s-a afişat cu fostul edil Radu Mazăre a avut ulterior o serie de relaţii amoroase cu fotbalişti mai mult sau mai puţini celebri, dar în 2015 părea că s-a cuminţit. Atunci a surprins pe toată lumea când a anunţat că se căsătoreşte civil. Bruneta a format un cuplu cu Alin Bruno, un om de afaceri din Timişoara, dar dragostea lor nu a durat prea mult. Mariajul a început să scărţâie serios, toamna trecută când cei doi şi-au spus adio definitiv, după ce au mai încercat şi în trecut să-şi salveze căsnicia.

Alin pare să fi trecut destul de uşor peste divorţ şi Mădălina îi urmează şi ea exemplul, chiar dacă la scurt timp după separare a fost devastată. Acum, bruneta a făcut publice imagini cu un bărbat misterios, cu care s-a distrat la munte, semn că nici ea nu mai suferă după despărţirea recentă. 

Pamfile are un trecut dureros. Fosta asistentă tv a fost părăsită de părinţii naturali şi înfiată când avea trei ani. La şapte ani, bruneta a aflat despre adopţie. Dacă copilăria a fost tristă, adolescenţa a fost marcată de un episod care îi va rămâne mereu în memorie. Mădălina a fost violată la vârsta de 13 ani. Ulterior, la vârsta de 18 ani, ea a primit şansa de a se angaja în televiziune, fiind pentru scurt timp asistenta lui Dan Capatos. Mădălina nu a rezistat prea mult în lumina reflectoarelor şi s-a retras.  

Mai multe