Mădălina Radu, probleme cu nasul! A început să migreze spre dreapta - EXCLUSIV

9 iulie 2014 1:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şi-a operat nasul în urmă cu 15 ani pentru a semăna cu idolul ei, Michael Jackson, dar acum are probleme. Mădălin Radu a realizat că vârful nasului a început să migreze către dreapta.

Pentru a remedia problema, Mădălina a mers repede la medic, care i-a injectat acid hialuronic pentru a îndrepta nasul. Fosta vedetă OTV a povestit că e normal ca forma nasului să se modifice de-a lungul timpului şi că nu e foarte deranjată, dar a vrut să se asigure că nu va avea de suferit din cauza cheagului de sânge care a apărut pe nas.

Şi pentru că e o persoană curajoasă, Mădălina nu a apelat la anaestezie, deşi nu multe paciente suportă procedura pe viu.

"Am făcut două operaţii, acum 15 ani, ştiam exact riscurile la care mă expun, dar rezultatul e cel dorit. Nu am făcut un secret din asta, aveam 19 ani. Nu eram mulţumită oricum de nasul meu. Am avut curajul să fac această intervenţie.De-a lungul timpului, vârful nasului a migrat spre dreapta, nu e vizibil, dar mă deranjează. Am un cheag de cânge cred pe dedesubt, ştiu că se poate rezolva.  Cu acid hialuronic, se poate modifica uşor forma", a povestit Mădălina, pentru reporterii emisiunii Click!, de la Prima TV.

Mai multe