Magda Ciumac, dovada supremă de dragoste pentru băieţelul ei

6 martie 2016 11:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

A luptat mult pentru custodia copilului ei, iar acum că sunt împreună, Magda Ciumac este cea mai fericită mămică. Bruneta, care lucrează la o televiziune din Timişoara, a făcut recent un gest cu care l-a impresionat pe Sasha, băieţelul ei în vârstă de zece ani.

Magda Ciumac (31 de ani) a trecut pe la un salon de tatauaje unde şi-a desenat pe încheietura mâinii drepre numele copilului ei alături de o inimioară. Deşi opera de artă arată impecabil, bruneta recunoşte că procesul a cam durut. "A durut. Cam tare. Pentru copil, fac tot. Sasha Alexander...e viaţa. Nu trebuie să gândeşti mult pentru a face ceva pentru copilul tău. Voiam de mai mult timp, dar acum am avut curaj. Sunt imprevizibilă. Saha a rămas uimit. Mi-a zis că am curaj. Este un copil sensibil", a spus Magda Ciumac pentru Click!  

Bruneta a fost căsătorită cu luptătorul Tolea Ciumac, mariaj din care a rezultat fiul lor, Sasha. După lungi procese prin tribunal pentru custodia copilului, în urmă cu şapte ani, vedeta tv a avut câştig de cauză, băieţelul fiind în grija ei.

Instanţa a decis ca micuţul să fie încredinţat mamei, iar luptătorul să-i plătească pensie alimentară. Magda Ciumac locuieşte la Timişoara şi are o relaţie cu Andrei Rain. Şi Tolea s-a recăsătorit cu doi ani în urmă. 

Mai multe