Magda Ciumac, hărțuită pe internet de un bărbat: «Denunțați acest psihopat»

24 septembrie 2018 20:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Magda Ciumac este hărțuită de un bărbat misterios pe internet. Bruneta a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care arată prietenilor virtuali obsesia unui individ cu privire la ea.

Cei doi nu se cunosc, însă bărbatul pe nume Darius nu o lasă în pace. Îi trimite mesaje insistente și fotografii indecente, imagini pe care Magda Ciumac le-a făcut publice pentru a demonstra obsesia lui. 

Magda Ciumac a publicat mesajul la care au răspuns mai multe persoane care au criticat acțiunile lui. Ea a cerut ajutorul prietenilor virtuali pentru a-i bloca respectivului bărbat, contul de Facebook. 

Persoanele care îi sunt prieteni Magdei Ciumac pe Facebook au sfătuit-o să meargă imediat la Poliție și să-l denunțe. 

„Vă rog să denunțați acest psihopat și să distribuiți pagina lui! Poate are și soție! Să știe ce retard mintal ține lângă ea! Nu pot publica ce video a trimis acest smintit! Nu mai scap de el! De dimineață… scrie întruna și trimite numai filmulețe! L-am blocat și m-am hotărât să public toți idioții de azi înainte! Să știe și familiile lor ce demenți au pe lângă ei”, a scris Magda Ciumac pe Facebook.

Mai multe