Magda Ciumac s-a despărțit de iubit și și-a găsit altă dragoste în Italia

17 ianuarie 2018 13:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Încurcate sunt căile amorului! Asta știe și Magda Ciumac (33 de ani), fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac, de care a divorțat în 2008 și cu care are un băiețel de 11 ani, Sasha. Bruneta s-a despărțit și de afaceristul timișorean cu care își refăcuse viața, iar acum e îndrăgostită-lulea de un italian.

Nu are nici un regret că a ieșit dintr-o relație de aproape 6 ani cu afaceristul timișorean Andrei Rain (53 de ani), pentru că Magda Ciumac și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, stabilit în Italia. Face naveta, din dragoste, și are planuri mari. “Sunt fericită acum cu relația pe care o am! Încă nu m-am stabilit în Italia. În timp, probabil o să se întâmple și asta. Acum fac naveta. Merg o dată, chiar și de două ori pe săptămână până acolo. M-am obișnuit cu situația asta, fac acest lucru de aproape un an. Am 150 de zboruri până acum”, a declarat Magda Ciumac pentru Click!

A fost măritată cu un luptător

Magda Ciumac a fost căsătorită cu fostul vicecampion naţional de lupte greco-romane Anatolie (Tolea) Ciumac. Cei doi au devenit părinții lui Sasha în 2006. Însă doi ani mai târziu au divorțat cu scandal. Tolea s-a recăsătorit cu o altă brunetă focoasă, Andra Rotaru, protagonista unui pictorial îndrăzneț într-o revistă pentru bărbați. Din 2011, Magda și-a refăcut și ea viața alături de Andrei Rain, proprietarul unuia dintre cele mai populare restaurante din Timișoara.

Mai multe