Magda Pălimariu s-a măritat în secret. A fost o mireasă superbă!

23 august 2021 16:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Magda Pălimariu (42 de ani) s-a căsătorit în mare secret în weekend! Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV a făcut și cununia civilă, și ceremonia religioasă în aceeași zi, invitați fiind doar familia și câțiva prieteni apropiați ai celor doi.

Magda Pălimariu s-a căsătorit în mare secret! Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1 și se pare că în aceeași zi vedeta a făcut și cununia religioasă, la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, din centrul Capitalei.

Magda, care se află la al doilea mariaj, după divorțul de Piticu de la trupa Simplu, a lăsat să se înțeleagă la începutul săptămânii trecute că va avea un weekend încărcat, dar nimeni nu s-a gândit la ceva atât de important.

De ziua ei, prezentatoarea de la Meteo a postat pe contul personal de Instagram o imagine cu buchetul de flori primit de colegii d ela Pro TV, alături de un mesaj misterios. ”Când faci parte dintr-o echipă minunată, locul de muncă e a doua casă, unde vii în fiecare zi cu mare drag! Săptămâna aceasta am început așa! Vedem până la finalul săptămânii, ce se mai întâmplă...”, a scris Magda pe Instagram.

Iar la sfârșitul săptămânii s-a întâmplat nunta ei, cu un bărbat despre care nu se știu în acest moment prea multe lucruri.

La cununia civilă, vedeta a purtat o rochie de culoarea untului, mulată, cu dantelă în zona decolteului și mâneci lungi. Magda și-a accesorizat ținuta cu sandale crem cu barete.

Pentru cununia religioasă, Magda a ales o rochie albă, dintr-un material fluid, cu un umăr gol și crăpată pe un picior. Mireasa și-a accesorizat ținuta cu pantofi argintii cu baretă tip zale pe glezne și o coroniță prețioasă.

Citește și:

Magda Pălimariu a divorţat, la un an de la căsătoria în secret

EXCLUSIV De ce îşi ţine Magda Pălimariu secretă relaţia cu iubitul

Mai multe