Magda Pălimariu se pregăteşte de năşit

27 ianuarie 2016 13:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro Tv a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un eveniment important în familie. Magda Pălimariu va fi naşă de botez pentru nepoţelul ei care a venit pe lume la finele anului trecut. Emoţionată şi fericită, blonda a început de pe acum să-şi caute ţinuta.

Magda Păimariu (36 de ani) este în culmea fericirii. Şi are dublu motiv să se simtă aşa. la finele anului a devenit mătuşă, iar acum se pregăteşte să ia şi rolul de naşă. Frumoasa prezentatoare a anunţat că îşi va boteza nepoţelul şi aşteaptă sugestii pentru ţinuta pe care ar trebui să o poarte la acest eveniment.  

"Săptămaâna viitoare îmi voi boteza nepoţelul! Dilemă de naşă: ce rochie să port? Părerile voastre îmi vor fi de foarte mare ajutor, aşa că aştept sugestii", a scris Magda Pălimariu pe reţelele de socializare.   

Sora mai mică a vedetei a devenit mamă de curând. Bebelușul a fosta prezentat de Magda pe contul ei de socializare. Mândră de nepotul ei, vedeta Pro Tv l-a sărutat cu foc.

Anul trecut a fost unul foarte important pentru Magda pălimariu. Vedeta de la Meteo s-a căsătorit în mare secret şi radiază de fericire. Ea a fost ygârcită în a oferi detalii despre ceremonia dela cununia civilă şi îşi ţine şi soţul ascuns de ochii curioşilor. 

Mai multe