Magda Pălimariu, totul despre nunta secretă. «A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea»

23 septembrie 2021 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Magda Pălimariu (42 de ani), frumoasa prezentatoare de la Meteo Pro TV, s-a căsătorit pe 21 august 2021. Magda și alesul inimii ei au făcut atât cununia civilă, cât cununia religioasă în aceeași zi, dar pandemia le-a anulat petrecerea fastuoasă, pe care au amânat-o pentru anul viitor.

Magda Pălimariu a venit în platoul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, și a dat detalii despre petrecerea care va urma. “A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Am făcut cununia religioasă și pe cea civilă. Din cauza pandemiei nu a avut loc petrecerea de nuntă, dar va urma, poate anul viitor. Nu am avut emoții, ne-am dorit mult acest eveniment.

Vineri a fost ziua mea și sâmbătă am făcut evenimentul. A fost exact cum ne-am dorit amândoi. Am reușit să plecăm în vacanță înainte de eveniment, în Marbella ( Spania), locul nostru preferat. După ce ne-am căsătorit am plecat două zile la Iași, după care în Norvegia, unde  a fost soare, frumos, chiar am făcut plajă”, a povestit frumoasa prezentatoare. 

Magda Pălimariu a anunțat că-și păstrează numele neschimbat în spațiul public, deși în buletin este trecut acum și numele soțului. „Nu mi-am schimbat numele după căsătorie. Doar pe buletin e schimbat deja, dar în viața publică rămân tot Magda Pălimariu”, a mai spus vedeta. 

Citește și:

Magda Pălimariu s-a măritat în secret. A fost o mireasă superbă!

EXCLUSIV De ce îşi ţine Magda Pălimariu secretă relaţia cu iubitul

Mai multe