Maia Morgenstern, în culmea fericirii. Marea actriță a făcut anunțul despre fiica sa

26 iulie 2017 23:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maia Morgenstern (55 de ani) a împărtășit cu fanii ei unul dintre cel mai frumoase momente pe care ți le oferă viața ca părinte, reușita copiilor tăi. Fiica actriței a trecut cu brio examenul de bacalaureat și a intrat la teatru, la Cluj.

Marea actriță Maia Morgenstern este în culmea fericirii și a împărtășit trăirile și cu prietenii virtuali de pe Facebook. Fiica sa, Cabiria Morgenstern, urmează calea mamei și a dat la facultatea de teatru, în cadrul unei universități din Cluj.

”Te felicit Cabiria Morgenstern! Esti studentă! Acolo unde ai dorit, așa cum ai dorit! Îți MULȚUMESC! Mai ales le mulțumesc tuturor celor care te-au " învățat" ( si te vor învăța) să cauți, să respecți, lupți pentru ceea ce iubești. Să o faci zi de zi. Cu determinare și curaj. Cu umor și curiozitate. Învățând sa-ti cunoști limitele, pentru a le depăși.....Bucură-te de viață, fata mea dragă. Sărbătorește sărbătorile de sărbătorit! Plângi lacrimile de plâns! TrăieșteUpdate: păi nu e clar? La Bacalaureat: Matematica-10, Română- 9.45, Informatică- 9.15....Unde să dea EXAMEN copilului?!? La TEATRU , normal! La Cluj, la domnul Bács Miklós!”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook.

Mai multe