Majda, aproape să fie prădată în Bulgaria: «Nişte domni cu ranga s-au gândit să ne spargă maşina!»

4 august 2019 19:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Majda Aboulumosha (32 de ani), partenera de prezentare a lui Cristi Brancu (46 de ani), la emisiunea ” Agenția VIP” (Antena Stars), a ales să petreacă vacanța mare la Balcic, în Bulgaria, alături de iubitul Mihai Ștefan, dar și de fetița ei, Jacqueline Miriam (6 ani).

Numai că bucuria le-a fost umbrită după ce hoții le-au spart parbrizul, în încercarea de a le fura mașina aflată, surpriză, chiar în parcarea hotelului.

“Aș vrea să vă spun să aveți grijă, mai ales dacă plecați în vacanță! Acesta este un hotel bine cotat, cu o plajă privată, cu paznic, doar că se pare că nu e chiar așa privată plaja, dacă niște domni cu ranga s-au gândit sa-mi spargă mașina, au forțat geamul până s-a crăpat. Din nefericire pentru ei nu au reușit s-o fure, pentru că are un alt sistem și se sparge foarte greu. Ceilalți domni, de la hotel, nu au soluție decât să stau să scriu la Poliție”, a scris Majda pe rețelele sociale. 

Majda și Mihai Ștefan, fostul iubit al lui Laurette (35 de ani), formează un cuplu de mai bine de un an. Vedeta a fost căsătorită cu rapperul J. Yolo.

Mai multe