Mălina Olinescu ar fi împlinit 44 de ani! Și tatăl ei a avut același sfârșit tragic

29 ianuarie 2018 15:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

În decembrie 2011 o știre-șoc cutremura România. Solista de muzică ușoară Mălina Olinescu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6 al blocului în care locuia! Tragedia s-a petrecut la trei decenii după ce și tatăl ei, Boris Olinescu, a murit în aceleași împrejurări.

Mălina Olinescu, fiica solistei Doina Spătaru, a debutat la ”Școala vedetelor” (TVR), iar în 1998 a reprezentat România la concursul Eurovison cu piesa ”Mi-e dor de tine”, competiţia desfăşurându-se în Marea Britanie, la Birmingham. Ea a obţinut atunci şase puncte şi s-a clasat pe locul 22.

Artista era pe val din punctul de vedere al carierei, așa că fanii ei au suferit în șoc atunci când au aflat că vedeta s-a sinucis. Artista s-a prăbușit pe caldarâm în noaptea de 11 spre 12 decembrie 2011 de la etajul 6 al blocului de lângă Gara de Nord, unde locuia.

Sfârșitul Mălinei a fost comparat cu cel al Mădălinei Manole, o altă artistă care-și încheiase socotelile cu viața, cu un an mai devreme, în iulie 2010. Trecută printr-un divorț, Mălina suferea de depresie, iar medicii îi prescriseseră o lungă listă de medicamente, pe care însă uneori artista evita să le ia.

Mălina Olinescu s-a sinucis în același mod în care a făcut-o, în 1981, și tatăl ei, actorul Boris Olinescu, care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. Unii susțin că a alunecat de pe un scăunel, alții că s-ar fi împiedicat în timp ce fugea din casa amantei. Luni, 29 ianuarie, Mălina ar fi împlinit 44 de ani.

Mai multe