Mama Antoniei: «Am făcut deja cumpărături pentru cel de-al treilea nepoţel»

24 noiembrie 2016 20:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 27 de ani, Antonia se poate considera o femeie împlinită. Cântăreața este mămica a doi copii, Maya (6 ani şi 3 luni, din căsnicia cu Vincenzo Castellano) și Dominic (un an şi 11 luni, din relaţia cu Alex Velea), iar al treilea urmează să se nască în curând.

Nu a apelat la ajutorul bonelor, întrucât părinții iubitului Alex Velea, dar și mama ei, sunt ajutoare de nădejde. Pe Denise Iacobescu am surprins-o de nenumărate ori împingând căruciorul, iar frumoasa brunetă ne-a spus, în exclusivitate, cum e viața de bunicuță.

”În weekend am  tot felul de activități cu nepoțelul Dominic. Mergem în vizită la prieteni, am fost la Muzeul Antipa și a fost foarte fascinat de tot ce a văzut acolo. Cam la aceeași vârstă a fost și surioara lui, Maya, și a avut aceeași reacție: a fost curios și amuzat. Acum ne pregătim pentru al treilea nepoțel, pentru care am făcut deja cumpărături. I-am luat o păturică, hăinuțe, dar și pătuțul, iar acum ne uităm după un cărucior dublu”, ne-a povestit, bucuroasă, mama Antoniei, sexy-bunicuţa Denise Iacobescu.

Mai multe