Mama Antoniei, cu perfuzie la spital! Cum se simte Denise Iacobescu

9 mai 2018 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Denise Iacobescu, mama cântăreței Antonia, a publicat pe o rețea de socializare, un filmuleț prin care arăta că a ajuns la spital.

Din imaginile publicate de Denise Iacobescu pe Instagram se putea observa un rând de perfuzii, destinate mamei cântăreței, care a ajuns la spital după ce s-a simțit rău. La sfatul medicilor, acesteia i s-a pus imediat o branulă, prin care să ajungă cât mai repede în sânge conținutul perfuziilor. În completarea video-ului, Denise a ținut să transmită și un mesaj emoționant prietenilor ei virtuali, sfătuindu-i să prețuiască fiecare moment în care se simt bine și sunt sănătoși. „Nu uitaţi să mulţumiţi Domnului în fiecare zi pentru sănătatea voastră”, și-a îndemnat aceasta vizitatorii profilului. 

Deși nu a precizat cu exactitate motivele pentru care a trebuit să fie pusă pe perfuzii, Denise Iacobescu și-a îngrijorat totuși fanii de pe rețeaua de socializare. Cu doar câteva ore în urmă, mama Antoniei a publicat și o poză cu un mesaj asemănător, despre importanța sănătății, care acum, după ce vedeta a ajuns și la spital, le-a dat de gândit admiratorilor ei. „Sănătatea. Nu avem idee cât de importantă este, decât în momentul în care o pierdem”, a fost mesajul pozei, însoțit de comentariile lui Denise: „Ai grijă de tine și nu fi propriul tău dușman!” Nu se știe în momentul de față însă, la ce ar fi putut face referire Denise Iacobescu, deoarece vedeta nu și-a mai ținut prietenii virtuali la curent, cu privire la cele întâmplate. 

Mai multe