Mama Deliei Matache plânge în hohote când îi cântă fata

8 martie 2016 19:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Asta da urare de Ziua Femeii. Delia Matache (34 de ani) a publicat de 8 Martie un videoclip extrem de emoționant, filmat în timpul unui concert de-al său. Solista a cântat o melodie pe care a dedicată-o mamei sale, iar aceasta, din public, a fost atât de emoționată încât a plâns în hohote.

„Mulțumesc, iubită mamă” este o melodie mai puțin cunoscută din repertoriul pe care-l cântă Delia Matache, dar este piesa care o emoționează cel mai mult pe mama solistei. La unul dintre spectacolele fiicei sale, femeia s-a emoționat atât de mult când Delia a cântat această melodie, încât nu și-a putut abține lacrimile și a plâns în hohote.

Videoclipul este superemoționant

Versurile sunt, într-adevăr, foarte emoționante: „Mulțumesc, iubită mamă! / Steaua mea din zori de zi. / Fără tine-mi este teamă, / Că planeta s-ar răci. / Te-am secătuit de vlagă. / M-ai născut, m-ai înflorit / Pentru tine, mamă dragă, / Soarele a răsărit. / Mamă frumoasă, lumina mea / O, minune, te rog mai stai! / Dulce lumină, ram de măslin / A venit vremea să ne-ntâlnim”.

Delia își arată sentimentele față de mama ei de câte ori are ocazie

Mai multe