Mama Deliei s-a despărţit de al doilea soţ. Motivele separării

18 decembrie 2016 13:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gina Matache nu mai formează un cuplu cu acordeonistul Jean Mocanu, bărbatul care i-a fost alături în ultimii zece ani. Deşi mama Deliei a avut o relaţie lungă şi serioasă, interperta de muzică populară a declarat că ea a decis să ia această decizie. Aşadar, Crăciunul şi Anul Nou o vor prinde fără partener, iar de sărbători va petrece cu cele două fiice ale sale.

Gina Matache a rămas singură şi a ales o perioadă delicată din an pentru a pune punct unei relaţii de zece ani. Cântăreaţa de muzică populară a povestit că a fost căsătorită cu Jean Mocanu, cel de-al doilea bărbat din viaţa ei după tatăl Deliei, dar a decis să pună punct mariajului după numai un an. A continuat relaţia timp de alţi nouă ani, dar recent s-a deparat definitiv de cel de care până nu demult era nedespărţită.

"Nea Jean Mocanu s-a...dus. Eu chiar sunt o femeie puternică şi foarte dură. Mergem mai departe. Viaţa este ca un cec in alb, depinde cum o gestionezi. Eu am decis aşa. I-am zis ˛Ia, velea, că s-a terminat!» Am trecut-o la capitolul experienţe. De Crăciun voi petrece cu copiii. Cusca mea se ocupă de pregătiri, pentru că spre ruşinea mea mie nu-mi place deloc să stau la bucătărie", a spus Gina Matache la Antena Stars.    

Artista a mărturisit însă cu iubirea vieţii ei a fost tatăl Deliei, care a părăsit-o pentru a se retrage pe Muntele Athos, unde s-a călugărit.

Mai multe