Mama Ilenei Ciuculete, mesaj dur pentru ginerele Cornel Galeș: "Să vină urgent..."

10 noiembrie 2017 15:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mama regretatei Ileana Ciuculete este foc și pară pe ginerele Cornel Galeș. Femeia îi bate obrazul că nu a mai sunat-o și îi transmite să vină de urgență să-și ia recolta de grâne, care i se cuvine de pe terenurile familiei.

Gigica Ciuciulete (n.r. așa o cheamă în buletin), mama Ilenei Ciuculete, nu mai are lacrimi să verse pentru fiica ei, de la care și-a luat rămas bun pentru totdeauna, pe data de 14 martie, când solista s-a stins în urma unei boli necruțătoare. Bătrâna de 86 de ani își jelește și acum fata pe care a iubit-o ca pe ochii din cap, iar supărarea ei este amplificată și din cauza lui Cornel Galeș. Bărbatul, care a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete mai bine de 20 de ani, nu a chemat-o la parastasul de trei luni nici pe ea, nici pe fratele ei și nici pe cei doi băieți ai regretatei artistei. Mai mult, Gigica este supărată și pentru că Galeș i-a ascuns faptul că fiica ei se afla în spital și că, după moartea acesteia, nu i-a mai dat nici măcar un telefon. În schimb, ea a fost corectă și i-a păstrat ginerelui recolta lui de grâu și de porumb, obținută de pe terenurile familiei.

”E așteptat la Gubaucea, Dolj, să-și ia sacii de grâne. Mămica n-are unde să-i mai țină și o cam încurcă. A crescut și niște porci. Să vină să-i dea și un grăsun de 80 de kg, dar Auraș (n.r. Aurel Ciuculete) nu-i mai face cârnați, îi face Viviana (n.r. doamna Vivi, actuala iubită a lui Cornel Galeș). Mama s-a ținut de cuvânt, el nici măcar nu-i mai dă bună ziua. E o cantitate neglijabilă, doar rău a făcut”, îi transmite lui Cornel Galeș Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, prin intermediul ziarului nostru.

Click! spune

Azi, la Judecătoria Sectorului 5 din Capitală a avut loc primul termen în procesul pe averea interpretei. Băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian, vor să afle ce avere a lăsat mama lor și ce diagnostic i-au pus medicii înainte să moară. Ileana Ciuculete a murit la 64 de ani, pe 14 martie. Conform spuselor soțului ei, ea a fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă și cancer osos, însă nici un medic nu a confirmat informațiile.

Mai multe