Mama Laurei Stoica, destăinuiri tulburătoare: „Nu îmi doresc să o visez!”

27 iunie 2017 15:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul acesta s-au împlinit 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Însă, chiar dacă timpul a trecut, se pare că rănile din sufletul mamei sale, Elena, nu s-au vindecat nici până în ziua de astăzi. Mama regretatei cântărețe ne-a mărturisit, recent, că a ajuns să se bucure de faptul că nu își visează fiica, deoarece sufletul său ar fi sfâșiat și mai mult de durere.

9 martie 2006, este ziua marcată cu roșu în calendar de mama regretatei artiste, Laura Stoica. Atunci, celebra solistă și-a pierdut viața într-un teribil accident de mașină, pe când se întorcea cu iubitul său de la un concert susținut la Urziceni.

“Au trecut anii, însă eu nu am mai visat-o pe Laura, probabil nu este permis acest lucru de la Univers. Nici nu am stat să îmi pun întrebarea de ce nu o visez. Nu îmi doresc să o visez. O voiam mai bine în realitate decât să o visez noaptea”, a declarat Elena Stoica pentru Click!

Mama Laurei ne-a mai spus că se bucură de faptul că fiica sa nu a fost uitată de lume. “Am fost weekend-ul trecut la Sibiu, cu fiul meu Alex, la un festival și acolo au fost dedicate unele momente artistice în memoria fiicei mele. Atunci când le-am auzit piesele pe care le cânta fiica mea din gura altor tineri a fost un moment de bucurie în suflet pentru mine. Nu am avut lacrimi în ochi în acele clipe pentru că au fost momente prea frumoase”, a mai spus Elena Stoica.

Pentru că și-a dorit să îi păstreze vie amintirea tot timpul, chiar dacă Laura a dispărut de printre noi, Elena a decis să își umple casa de fotografii și să îi preia numărul de telefon pe care îl avea artista.

Mai multe