Mama lui Cătălin Cazacu își apără fiul: „Să-l judece și ca sportiv, nu doar ca Don Juan”

23 februarie 2018 8:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mama lui Cătălin Cazacu sare în apărarea fiului său, după ce a fost acuzat că și-a înșelat logodnica în timpul concursului „Exatlon”. Mama sportivului a făcut primele declarații publice și a dezvăluit detalii din copilăria lui Cătălin.

Mama lui Cătălin Cazacu a făcut dezvăluirile în cadrul emisiunii „Wowbiz”, de la Kanal D. Concurentul de la „Exatlon” ar fi fost îndrumat în lumea sportului încă de mic, tatăl său fiind, de asemenea, sportiv:

„Cătălin e un individ cu caracter de luptător crescut și educat ca sportiv. Atât eu, cât și soțul meu am făcut sport. Eu am făcut atletism. Tatăl lui a fost voleibalist, a simțit să-l îndrume pe această cale, unde inițial, ca și copil, să își consume energia, find super chinetic. Pentru fotbal, unde a fost îndrumat inițial, nu a simțit o atracție, în schimb, cu sportul tehnic a rezonat din primul moment. De notat, ca și evoluție naturală într-un sport tehnic, este faptul că a trecut cu noroc și succes prin toate clasele de motociclism, ca junior și senior”, a declarat mama lui Cazacu.

„Noi, ca și părinți, ne dorim ca toți cei care îl privesc și discută ca persoană, să își imagineze că el este, pe de o parte, om, ca toată lumea, dar, pe de altă parte, un individ care a sacrificat și investit enorm într-o și pentru o pasiune care îl definește. într-un fel sau altul, Cătălin este în primul rând un campion”, a mai adăugat femeia, la emisiune.

Totodată, ea are și un mesaj pentru toți cei care l-au criticat că și-a înșelat iubita cu Claudia Pavel: „Rugăm telespectatorii să-l judece pe Cătălin și ca sportiv, nu doar ca Don Juan”.

Mai multe