Mama lui Mihai Mitoşeru, din nou la spital după operația pe creier

18 februarie 2021 21:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noi probleme de sănătate pentru Camelia Mitoșeru (78 de ani)! Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns din nou de urgență la spital, la doar o săptămână după ce a fost externată!

Camelia, mama lui Mihai Mitoşeru, a fost operată pe 3 februarie, femeia fiind diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral), afecțiune care îi putea pune viața în pericol. După intervenția care a durat șase ore, Camelia Mitoșeru, a suferit complicații destul de serioase, câtvea vase de sânge spărgându-se în jurul operației. Femeia a fost însă externată, în urmă cu o săptămână starea ei ameliorându-se în mod ivibil.

Acasă ea a urmat un tratament de recuperare și a ținut regim fără sare. Mihai Mitoșeru s-a mutat acasă la mama lui pentru a o îngriji cât mai bine. Starea femeii s-a înrăutățit în momentul în care Camelia Mitoșeru a început să refuze mâncarea, ajungând într-o stare înaintată de deshidratare. Acum Camelia Mitoșeru este din nou internată în spital, unde are parte de îngrijirile medicilor.

Mai multe