Mama Mariei Crăcană, bătută în plină stradă la comanda fiicei sale?

21 mai 2010 8:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mama Mariei Crăcană, prezentă la Dan Capatos în emisiune, a declarat că a fost agresată şi bătută în plină stradă de un grup de indivizi, care ar fi controlaţi de patronul salonului de masaj erotic unde lucrează Maria.

Citeşte şi:

N’Doye nu e bolnav de hepatită

«Mondenii» N'Doye şi Daminuţă, trimişi să se caute de hepatita C

Maria Crăcană a umplut vedetele de Hepatita C

Gherghina Crăcană, invitată la "Un show păcătos", a povestit că fiica sa a coordonat agresiunea prin telefon.

"Nu mă aşteptam să-mi facă mie acest rău, să pună să mă bată pe mine, să mă agreseze...Eu ştiu că patronul ei de la club are comportamentul acesta, de a face aşa ceva, să pună anumiţi indivizi să bată, să omoară la comandă", spune mama Mariei.

Femeia a povestit că la două zile după ce a apărut la Capatos a fost sunată de nepotul proprietarei casei în care locuieşte.

"La două zile după ce am fost aici m-am pomenit cu un telefon pe nouă şi jumătatea seara, eram la colţul străzii să-mi încarc cartela. Şi mă sună nepotul proprietăresei, zice te rog frumos să părăseşti casa bunicii mele, ce-ai căutat acolo la Antene să faci atâtea fiţe şi figuri".

Nepotul proprietarei i-a spus Gherghinei că un grup de indivizi au intrat peste el în casă şi l-au agresat ca să-i spună unde locuieşte.

Proprietara casei în care stă mama Mariei Crăcană, Anica, a intervenit telefonic la "Un show păcătos" şi a declarat că Ghenghina este o mincinoasă.

"De trei ani locuieşte la mine şi are nişte minciuni în ea. Fata ei i-a adus mâncare bună, i-a dat bani. N-a sărit nimeni la ea. Femeia asta e nebună, are acte de la Bălăceanca. Maria îi aducea în fiecare săptămână trei milioane şi o ducea la restaurant", a spus Anica.

În urma acestei declaraţii, Ghenghina a avut un scandal în direct la "Un show păcătos" cu Anica.

Puţin mai târziu a intrat şi Maria Crăcană în direct prin telefon şi i-a transmis mamei sale un mesaj.

"Mamă încetează! Te faci de râs!"

Mama Mariei a înjurat-o în direct pe fiica sa, când aceasta a ameninţat ca va aduce la emisiune înregistrări telefonice care vor demonstra ca mama sa minte.

Gherghina Crăcană: "Maria! Eşti o proastă şi o tâmpită!"

Vezi video aici!

Mai multe