Mama Oanei Zăvoranu, declaraţie-şoc: ''Pot să îl sărut şi pe Mădălin Ionescu''

1 octombrie 2014 0:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marioara Zăvoranu (64 de ani) a fost invitată marţi seară în emisiunea Wowbiz, unde a ţinut să îi ţină partea fiicei sale, Oana Zăvoranu, deşi a fost dezamăgită de ultimele ei apariţii la tv.

Întrebată de Mădălin Ionescu, unul dintre prezentatorii emisiunii Wowbiz, cum comentează faptul că Oana Zăvoranu s-a sărutat cu o seară în urmă cu doi bărbaţi, Marioara a avut o replică de zile mari: ''Şi eu pot să mă sărut şi cu tine şi cu domnul Lazarus. Aveţi ceva împotrivă? Eu mi-am apărat fata în situaţii mult mai grele'', a mărturisit Marioara în cadrul emisiunii Wowbiz de marţi seară.

Mama Oanei nu l-a iertat nici pe unul dintre foştii iubit ai acesteia, pe Costin, despre care a spus că este un tip tupeist: ''Ţie probabil că ţi-a luat Dumnezeu minţile că te-ai culcat cu Oana Zăvoranu, şi aia o altă tâmpită că a făcut treaba asta. Aseară ai avut tupeul să răspunzi la nişte întrebări la care mie îmi era jenă să răspund la ele. Ia du-te tu la şcoală, ai experienţă'', i s-a adresat Marioara lui Costin, unul dintre foştii iubiţi ai brunetei.

Mai multe