”Mamaie, închide televizorul!” Scene parcă rupte din filme pentru adulți la ”Românii au talent”

17 februarie 2017 23:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

O concurentă le-a pus sângele în mișcare juriului, dar mai ales lui Smiley. Are numai 19 ani, dar i-a impresionat pe toti cu miscarile ei de dans. Dovada clară că talentul și frumusețea sunt cheia succesului.

Concurenta sezonului șapte de la ”Românii au talent” a lăsat cu gura căscata spectatorii, în special partea masculină. La numai 19 ani a reușit să creeze un moment incendiar și senzual. Momentul ”fierbinte”, parcă rupt din scenele filmelor deocheate, a însuflețit publicul și l-a făcut pe Călinescu să transpire.

”E bună, nene! Ce să mai ocolim”, a fost concluzia la care a ajuns Călinescu în urma celor văzute.

Chiar dacă numărul concurentei a fost savuros, trebuie să recunoaștem că e întradevăr talentată și știe ce face. Tânăra a ridicat o sală întreagă în picioare.

Momentul ei a fost cu atât mai greu, cu cât purta o pereche de sandale ”de doar” 20 de cm, reușind să iși ducă la bun sfârșit numărul, fără nicio greșeală.

Senzualitatea și patosul cu care a dansat concurenta au trecut în etapa următoare a show-ului cu nu mai puțin de patru de DA, iar admiratorii ei sunt nerăbdători să-i savureze următorul număr, la fel de deocheat.

Mai multe