Mămica sexy i-a zăpăcit pe bărbaţi în benzinărie - FOTO EXCLUSIV

23 iunie 2014 18:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se bucură la maximum că a venit vara! Jojo a profitat de vremea frumoasă şi a pus pe ea o rochiţă scurtă şi mulată. Aşa sexy, actriţa i-a făcut pe toţi bărbaţii să întoarcă privirile după ea.

De trei ani e mămică, dar tot bombă sexy a rămas! Cătălina Grama (33 de ani), alias Jojo, întoarce privirile pe oriunde se duce. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe frumoasa cântăreaţă, cunoscută pentru colaborările cu emisiunea „Serviciul Român de Comedie: Happy Show” (Antena 1), în timp ce-şi alimenta maşina, la o benzinărie din cartierul bucureştean Pipera.

Îmbrăcată cu o rochiţă strâmtă, care i-a scos în evidenţă picioarele musculoase şi formele rotunde şi armonioase, Jojo i-a zăpăcit pe bărbaţii care se aflau întâmplător acolo.

Iar când s-a aplecat să caute ceva în maşină, vedeta a fost claxonată.

Pe bună dreptate! Jojo e periculos de sexy datorită orelor petrecute în sala de sport şi la înot.

După spectacolul sexy din benzinărie, solista a luat prânzul la un restaurant chinezesc, unde s-a întâlnit cu mama ei, care i l-a adus pe băieţelul ei, Achim. La plecare, Jojo i-a dat 50 de lei şoferului care i-a adus rudele, apoi a plecat cu mama şi cu fiul ei spre Lucianca, un sat în comuna Butimanu, unde are casă.

Mai multe