Manuela Fedorca a făcut furori la hipermarket: a slăbit spectaculos!

11 martie 2016 16:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă toamna trecută încă se lupta cu kilogramele în plus, acum Manuela Fedorca este ceva mai relaxată în această privinţă. Bruneta a reuşit dă dea jos kilogramele care îi făceau viaţa grea şi arată din nou ca în vremurile de demult. Bruneta nici nu zici că este mămica a doi copii.

Manuela Fedorca (41 de ani) arată mai bine ca niciodată. Chiar dacă în timpul sarcinii şi după naştere, solista nu s-a arătat mai deloc dornică să scape de kilogramele acumulate, acum a slăbit spectaculos, încât pare de nerecunoscut. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Manuela Fedorca în parcarea unui hipermarket. Îmbrăcată într-o pereche de colanţi negri, la care a asortat cizme de cauciuc în ton cu vremea de afară, cântăreaţa i-a făcut pe domni să suspine după ea. 

Cântăreaţa se pare că se întreţine cu delicatese. Ea a fost surpinsă cumpărând nişte cutii de pate de gâscă, dar şi plastilină, cel mai probabil pentru fetiţa sa de aproape patru ani. 

Manuela Fedorca esta mamă a doi copii, un băiat, Eduard care este deja major, şi o fetiţă, Lara.

Deşi a născut în urmă cu aproape patru ani, Manuela Fedorca a luptat mult ca să ajungă din nou la silueta din tinerete. Celebra cântăreaţă de muzică uşoară de la începutul anilor '90, devenită ulterior moderatoare TV, s-a mobilizat greu ca să dea jos kilogramele în plus. 

Mai multe